Logo's Dacapo 2020

Avlskombinationer tidligere og i 2024….

I 2023 fik vi 3 føl på stutteri Logo, og da vi i 2022 kun har fået 1 føl, fik vi mulighed for at beholde de 3 ærespræmie-hoppeføl, som vi fik i 2021.

Disse 3 unge hopper er alle på stutteriet endnu, og skal fremstilles til sadelkåring i 2024 – hvis ikke de sælges inden da. De annonceres nemlig til salg her på hjemmesiden.

De tre føl født i 2023 er efter hopperne Fabienne, Facet og Donjana, og kombinationerne ses herunder.

Logo’s FabienneHesselhøj Donkey Boss

Logo's Fabienne
Logo’s Fabienne

Efter 3 dejlige hoppeføl efter henholdsvis Blue Hors Don Olymbrio og Franklin, fik vi i 2021 et dejligt hingsteføl efter Valverde på Fabienne.

Det var et svært valg at skifte hingst, fordi kombination med Franklin i 2019 resulterede i Logo’s Faya, som var i finalen ved elitefølskuet 2019, efter at hun på følskuet i region 6 blev næstbedste hoppeføl. Også hendes helsøster, Logo’s Fenja, blev ærespræmieføl, så Valverde-føllet og det kommende Donkey Boss-føl får lidt at leve op til…….

Det lover godt indtil videre – hoppeføllet Logo’s Delight er et meget ædelt og smukt føl – så valget af hingst var ikke svært – vi inseminerede igen Fabienne ved Donkey Boss, og håber på et lige så dejligt føl igen næste år.

Logo's Faya til eliteskuet 2019
Logo’s Faya – 2019

Logo’s Facet RDH – guldmedaljehingsten Hesselhøj Donkey Boy

Logo's Facet
Logo’s Facet

Vi elsker afkom efter Donkey Boy og har ikke mindre end 4 af slagsen, og de er alle efter Logo’s Facet. De 4 afkom ses herunder. De to var ærespræmieføl, Dominic var udtaget til hingstekåring, Dacapo udtaget til Eliteskue og Diva var reserve til eliteskuet som føl. Diva har vi i dag i sameje med Emma Ahlberg og Lars Ringkjær, mens Ib Kirk har halvpart i både Dominic og Dacapo.

Derfor blev kombinationen med Donkey Boy og Facet prøvet igen år, og vi fik i 2023 endnu et lækkert føl efter denne herlige elitehingst, som har vist sig at lave toprideheste. Dette smukke hoppeføl hedder Logo’s Duchess, og hun vil blive annonceret til salg senere, da vi allerede har valgt at beholde hendes helsøster.

I 2023 er Facet igen bedækket med Donkey Boy.

Logo’s Donjana ERDHHighfive Fuglsang

Vores stamhoppe, elitehoppen Logo’s Donjana, fik i 2023 et skønt føl efter Highfive Fuglsang. Vi valgte kombinationen med Grand Galaxy sønnen- Highfive Fuglsang for at forsøge endnu en kombination med den blodlinie, som vi har haft stor succes med i form af Donjanas datter, sølvmedaljehoppen Logo’s Gaya, som er efter Grand Galaxy Win.

Men faktum er, at Donjana altid leverer topafkom med alle de hingste, vi har brugt på hende. Og føllet i år ser ud til at være et af hende allerbedste afkom – ædel og vellinieret og med en fantastisk bevægelse. Vi håber på, at netop hun senere kan erstatte storesøster Logo’s Gaya, som vi i år har solgt til Helgstrand Dressage som international tophest.

Donjana er i 2023 igen blevet insemineret med Highfive Fuglsang, og hun er konstateret drægtig.

Donjana
Logo’s Donjana

Highfive Fuglsang