Logo's Dacapo 2020

Planlagte føl 2023

I 2023 venter vi 3 føl på stutteri Logo, og da vi i 2022 kun har fået 1 føl, fik vi mulighed for at beholde de 3 ærespræmie-hoppeføl, som vi fik i 2021.

Føllene i 2023 bliver med Fabienne, Facet og Donjana som mødre.

Logo’s FabienneHesselhøj Donkey Boss

Logo's Fabienne
Logo’s Fabienne

Efter 3 dejlige hoppeføl efter henholdsvis Blue Hors Don Olymbrio og Franklin, fik vi i 2021 et dejligt hingsteføl efter Valverde på Fabienne.

Det var et svært valg at skifte hingst, fordi kombination med Franklin i 2019 resulterede i Logo’s Faya, som var i finalen ved elitefølskuet 2019, efter at hun på følskuet i region 6 blev næstbedste hoppeføl. Også hendes helsøster, Logo’s Fenja, blev ærespræmieføl, så Valverde-føllet og det kommende Donkey Boss-føl får lidt at leve op til…….

Logo's Faya til eliteskuet 2019
Logo’s Faya – 2019

Logo’s Facet RDH – guldmedaljehingsten Hesselhøj Donkey Boy

Logo's Facet
Logo’s Facet

Vi elsker afkom efter Donkey Boy og har ikke mindre end 3 af slagsen, og de er alle efter Logo’s Facet. De 3 afkom ses herunder. Alle tre var ærespræmieføl, Dominic var udtaget til hingstekåring, Dacapo udtaget til Eliteskue og Diva var reserve til eliteskuet.

Derfor skal kombinationen med Donkey Boy og Facet prøves igen år, og forhåbentlig får vi endnu et lækkert føl efter denne herlige elitehingst, som har vist sig at lave toprideheste.

Logo’s Donjana ERDHHighfive Fuglsang

Vores stamhoppe, elitehoppen Logo’s Donjana, er i 2022 konstateret drægtig ved Highfive Fuglsang. Vi har valgt kombinationen med Grand Galaxy sønnen- Highfive Fuglsang for at forsøge endnu en kombination med den blodlinie, som vi har haft stor succes med i form af Donjanas datter, sølvmedaljehoppen Logo’s Gaya, som er efter Grand Galaxy Win.

Men faktum er, at Donjana altid leverer topafkom med alle de hingste, vi har brugt på hende. Så nu håber vi bare, at hun fuldfører denne drægtighed.

Donjana
Logo’s Donjana

Highfive Fuglsang