Logo's Gaya UVM 2021

Salgsheste

Når Stutteri Logo har dressurheste til salg, kan det være både føl, ungheste og avlshopper. Lejlighedsvis sælger vi også uddannede dressurheste.

Vores unge hopper får ofte et føl på stutteriet, hvorefter de sættes i ridning og sælges som dressurheste som 4- eller 5-års. Vores ældre hopper sælges sjældent, og kun hvis vi har unge hopper, som vi ønsker at beholde i avlen for en kortere eller længere periode.

6-årig RDH-hoppe Logo´s Zuzanna – dressurhoppe

En dejlig hoppe til både avl og dressur. Far er Blue Hors Zack, og mor er elitehoppen Logo’s Donjana, som også er mor til sølvmedaljehoppen Logo’s Gaya.

Kåret i RDH i august 2020, og fik i 2021 et dejligt føl efter Grand galaxy Win, som fik ærespræmie på følskuet.

Hoppen har været redet i ca. 1 1/2 år og kan øvelserne til LA. Blev midlertidigt hjemtaget grundet en skade, men er nu OK og hun er igen i træning.

5-årig RDH hoppe Logo´s Zelina – avlshoppe

Meget gangartsstærk hoppe, som i 2021 blev kåret i RDH med 800 point. Far er Blue Hors Zack, og mor er elitehoppen Logo’s Donjana, som også er mor til sølvmedaljehoppen Logo’s Gaya.

Har været redet siden professionelt til sadelkåring og egnethedstest, men er nu hjemtaget som avlshoppe, og er drægtig ved Donkey Boy. Så det er samme kombination, som hingstene Downtown og Donkey Boss er lavet på.

Logo´s Viraque – vallak født 2022:

Far til Viraque er fløjhingsten Valverde og mor er Logo’s Fabienne.

Viraque er et meget udtryksfuld og velgående vallak efter dejlige Fabienne, som har fået særdeles gode afkom – herunder ikke mindst de to ærespræmieføl efter Franklin. Han blev kastreret i foråret 2023, så han fortsat kan gå sammen med sin søster, Logo’s Fenja.

Logo’s Viraque

Logo´s Fenja – hoppeplag født 2021:

Udtryksfuld, meget velgående hoppeplag efter Franklin og Logo’s Fabienne. Fik ærespræmie på følskuet i 2021. Helsøster til Logo’s Faya, som var i finalen ved eliteskuet i 2020 og i 2023 har kvalificeret sig til semifinalen i 4-års championatet. Denne hoppe ejes af Margit Ørum.

Logo´s Galina – hoppeplag født 2021:

Smuk og følsom hoppeplag med masser af udtryk. Fra er Grand Galaxy Win og mor er Logo’s Zuzanna. Ærespræmie på følskuet i 2021 og med i finalerunden.

Logo’s Duchess – hoppeføl født 2023:

Charmerende, udtryksfuldt føl efter Donkey Boy og Logo’s Facet. Helsøster til de tre helsøskende, som jeg i dag har i halvpart med henholdsvis Ib Kirk og Emma Ahlberg/Lars Ringkjær.

Logo’s Duchess 2023