Logo's Gaya UVM 2021

Salgsheste

Når Stutteri Logo har dressurheste til salg, kan det være både føl, ungheste og avlshopper. Lejlighedsvis sælger vi også uddannede dressurheste.

Vores unge hopper får ofte et føl på stutteriet, hvorefter de sættes i ridning og sælges som dressurheste som 4- eller 5-års. Vores ældre hopper sælges sjældent, og kun hvis vi har unge hopper, som vi ønsker at beholde i avlen for en kortere eller længere periode.

Logo´s Gaya – dressurhoppe født 2015:

Sølvmedalje - Gaya
Sølvmedalje – eliteskuet 2018

Kåret i SRDH i august 2018 og udtaget til eliteskuet, hvor hun blev tildelt sølvmedalje efter en sadelkåring med 822 point.

En usædvanlig smuk, og super velgående hoppe, som ved udtagelsen til dressurchampionaterne i 2019 lå i den absolutte top med et resultat på ikke mindre end 8,96! Gaya fik blandt andet 9 i både kapacitet og ridelighed og hun fik 9,5 i trav.

Ved dressurchampionatet for 4-års i Danmark kom Gaya i finalen, og det gjorde hun også ved Jönköbing Horseshow i Sverige, hvor hun med flotte 82,667 point blev nr. 4 i skarp konkurrence med de bedste svenske ungheste.

Ved unghestechampionatet 2020 blev hun vinder af B-finalen, og hun vandt LA-klassen med 79 point ved sit første distriktsstævne.

I 2021 fortsatte de gode resultater med topplaceringer (nr. 1 og nr. 2) i de to starter, hun har haft i MB0, og med en udtagelse til Falsterbo Horseshow. Her blev hun nr. 3 i 6-årsklassen med de bedste svenske heste.

I 2021 var hun udvalgt til at repræsentere Danmark ved UVM, hvor hun i kvalifikationsklassen i Verden blev den bedste danske hest.

I 2022 blev hun B-hest, fik placering i Prix Sct. George ved sin debut ved landsstævne, og har desuden sejre og placeringer i MA1.

I 2022 kvalificerede hun sig til 7-årsklassen ved stævnet i Falsterbo, til semifinalen i Pavo championatet efter en placering som nr. 2, og hun er på den danske “long list” til at epræsentere Dannmark ved UVM i Ermelo.

Gaya annonceres ikke aktivt til salg, da planen er videreuddannelse hos Emma Ahlberg, og målet er Grand Prix – men hvis den helt rigtige rytter vil købe hende, så vil hun kunne handles.

Logo´s Viraque – hingsteføl født 2022:

Far til Viraque er fløjhingsten Valverde og mor er Logo’s Fabienne.

Viraque er et meget udtryksfuld og særdeles velgående hingsteføl efter dejlige Fabienne, som har fået særdeles gode afkom – herunder ikke mindst de to ærespræmieføl efter Franklin.

Vi har ikke selv mulighed for at have hingsteføl i vores løsdriftsstald, så derfor skal vi enten sælge Viraque eller finde anden opstaldning til ham, så han evt. kan blive fremstillet til forbesigtigelse senere.

Valverde
Logo’s Viraque