Logo's Gaya

Salgsheste

Når Stutteri Logo har dressurheste til salg, kan det være både føl, ungheste og avlshopper. Lejlighedsvis sælger vi også uddannede dressurheste.

Vores unge hopper får ofte et føl på stutteriet, hvorefter de sættes i ridning og sælges som dressurheste som 4-års. Vores ældre hopper sælges sjældent, og kun hvis vi har unge hopper, som vi ønsker at beholde i avlen for en kortere eller længere periode.

Logo´s Gaya – dressurhoppe født 2015:

Sølvmedalje - Gaya
Sølvmedalje – eliteskuet 2018

Kåret i SRDH i august 2018 og udtaget til eliteskuet, hvor hun blev tildelt sølvmedalje efter en sadelkåring med 822 point.

En meget smuk og super velgående hoppe, som ved udtagelsen til dressurchampionaterne i 2019 lå i den absolutte top med et resultat på ikke mindre end 8,96! Gaya fik blandt andet 9 i både kapacitet og ridelighed og hun fik 9,5 i trav.

Ved dressurchampionatet for 4-års i  Danmark kom Gaya i finalen, og det gjorde hun også ved Jönköbing Horseshow i Sverige, hvor hun med flotte 82,667 point blev nr. 4 i skarp konkurrence med de bedste svenske ungheste.

Ved unghestechampionatet 2020 blev hun vinder af B-finalen, og hun vandt LA-klassen med 79 point ved sit første distriktsstævne.

Denne tophoppe er blevet redet af Emma Ahlberg siden sadelkåringen i 2018. Vi er meget tilfredse med både hendes resultater og udvikling og planen er, at hun skal fortsætte sin uddannelse hos Emma indtil det helt rigtig tidspunkt for salg byder sig.

Hoppen annonceres ikke som salgshest via officielle salgskanaler, men interesserede købere, som søger en ung dressurhest med meget stort potentiale, kan efter aftale kan få hoppen fremvist hos Emma Ahlberg.

Logo´s Dacapo – hingsteføl født 2020:

Logo's dacapo
Logo’s Dacapo

Logo’s Dacapo er et stort og elegant føl efter Hesselhøj Donkey Boy og med Fürstenball som morfar. Han er særdeles velgående og har et herligt temperament. Se ham på video ved at trykke her.

Dacapo
Logo’s Dacapo

Han fik en meget flot placering som næstbedste hingsteføl i region 6.

Logo’s Dacapo

Dacapos helbror, Logo’s Dominic, fik topkarakterer på sidste års følchampionat og han udvikler sig rigtig godt.

Jeg har derfor indgået aftale med Ib Kirk, så Dominic vokser op i løsdrift på Katrinelund sammen med en flok andre hingsteplage. Planen med Logo’s Dominic er, at han skal fremstilles til forbesigtigelse i 2021.

Helbror til Dacapo – Logo’s Dominic – ved Følchampionat 2019

Andre dressurheste til salg?

Aktuelt har vi ikke sat flere dressuheste til salg her på hjemmesiden.

Men planen er, at vores 2 gode yngste hopper, Logo’s Zuzanna (f. 2017) og Logo’s Zelina (f. 2018) begge efter elitehoppen Logo’s Donjana og Grand Prix-hingsten Blue Hors Zack senere skal sælges som dressurheste.

Men først skal de kåres, og derefter skal de indsættes et enkelt år som avlshopper. Så til salg bliver de senere……