Logo’s Zelina – RDH

International dressurafstamning:

Denne talentfulde, unge dressurhoppe viste allerede som føl sine kvaliteter, og blev grundet sine særdeles gode gangarter finaleføl ved championatet på Blue Hors.

Fra finalen på Blue Hors 2018

Hun er helsøster til Logo’s Zuzanna (RDH) og halvsøster til sølvmedaljehoppen Logo’s Gaya, som inden salg som 8-års startede international dressur under Emma Ahlberg.

Mor er min stamhoppe, Logo’s Donjana, som er elitehoppe, og mor til 1 S-hest, 1 B-heste, 3 DH-hopper og desuden flere ærespræmie- og eliteskueføl solgt på elitefølauktion.

Zelinas far er elitehingsten Blue Hors Zack, som har topresultater i international dressur med Daniel Bachmann Andersen og Med Nanna Merrild. Zack har vist sig at være en stempelhingst i dansk avl med et utal af fantastiske afkom, så vi er glade for at have 2 unge hopper i stalden efter netop ham.

Mf. til Zelina er elitehingsten Blue Hors Don Romantic, og i morlinjen ses desuden hingsten Lillemarkens Arkibald, som blev uddannet til Grand Prix af Kyra Kyrklund.

Uddannelse og resultater:

I foråret 2021 blev hoppen tilredet hos Emma Ahlberg og Lars Ringkjær, hvor det første vigtige arbejde med hende blev lavet af Malene Lersø Mortensen.

Zelina under tilridningen
Logo's Zelina
Emma Ahlberg og Logo’s Zelina 2021
Logo's Zelina
Sadelkåring 2021

Efter tilridning fik hun pause nogle måneder hjemme på stutteriet.

Næste opgave i 2021 blev sadelkåring på Vilhelmsborg, hvor Emma Ahlberg fremviste hende flot, og hvor hun blev belønnet med en kåring i RDH efter en rideprøve med særdeles gode gangartskarakterer.

Også i vinteren 2022 blev hoppen redet, men i foråret 2023 tog vi hende hjem på stutteriet som avlshoppe. Hun er insemineret og konstateret drægtig ved Hesselhøj Donkey Boy.

Sadelkåring 13. august 2021 :

Ridelighed: 8

Kapacitet: 8

Dressurdisciplin, total: 800

Eksteriørbedømmelse :

Krop:           8 – 7 – 8 – 7,5

Lemmer:      7,5 – 7

Bevægelse:  7,5 – 8,5 – 8,0

Helhed:       8

Stamtavle