Logo's Dacapo 2020

Planlagte føl i 2021

Med 4 drægtige hopper i 2020 venter vi spændende føl i 2021.

Vi har i årets hingstevalg besluttet at gentage nogle kombinationer, som vi har haft stor succes med i de foregående år, og som har vist sig at passe rigtig godt til stutteri Logo’s hopper.

Det er samtidig 4 hingste, som udover at have solide avlspræstationer med gode indekstal, også selv har rigtig gode egen præstationer på dressurbanerne. Vi glæder os meget til at få disse 4 spændende føl og forhåbentlig at vise dem frem på skuer og eventuelt auktioner i 2021.

Logo’s Donjana ERDH – elitehingsten Sunny Boy

Donjana
Logo’s Donaja ERDH

Donjana har desværre kastet sit føl de sidste 2 år efter drægtigheder med henholdsvis Zackery og Grand Galaxy Win. Donjana har med 3 forskellige hingste givet supergode afkom, så vi prøver, om ikke det kan lykkes med Margit Ørums 23-årige Sunny Boy, som har givet mange særdeles gode dressurheste.

Logo’s Facet RDH – guldmedaljehingsten Hesselhøj Donkey Boy

Facet
Logo’s Facet RDH

Vi har to gange tidligere prøvet samme kombination – og med super godt resultat……

I 2020 blev Dacapo næstbedste hingstføl i region 6 og udtaget til eliteskuet, og i 2019 fik Dominic en topplacering i følchampionat på Katrinelund.

Logo’s Fabienne – fløjhingsten Franklin

Logo's Fabienne
Logo’s Fabienne

Samme kombination resulterede i 2019 i Logo’s Faya, som var i finalen ved elitefølskuet 2019 efter at hun på følskuet i region 6 blev næstbedste hoppeføl.

Logo's Faya til eliteskuet 2019
Faya – 2019

Logo’s Zuzanna – fløjhingsten Kastells Grand Galaxy Win

Zuzanna’s mor Donjana har med Grand Galaxy Win tidligeret lavet sølvmedaljehoppen Logo’s Gaya.

Så det skal selvfølgelig prøves, om Donjanas datter, Zuzanna efter Zack, kan gøre sin mor kunsten efter med samme hingst!

Sølvmedalje - Gaya
Logo’s Gaya – eliteskuet 2018